Rubus Lowberry® ‘Little Black Prince’®

‘Rubus Low. Little Black Prince’ is een zwarte dwergbraam. Het is een kleine braam en daarom is het ook mogelijk om de struik in een pot op het terras of balkon te laten groeien. De struik heeft donkergroene, ovale, gekartelde bladeren. De vruchten hebben een goed aroma, smaken zoet en fris. Bramen zijn eerst groen, daarna kleuren ze rood en op het laatst nemen ze die mooie donkere paars-zwarte kleur aan. Je kan de bramen een lange periode plukken, van juli tot oktober. De takken waarvan je de vruchten hebt geplukt kun je al snoeien, deze takken zullen het volgende jaar weer vruchten krijgen. Laat de nieuwe takken met rust, deze krijgen later in het seizoen vruchten. Door regelmatige snoei voorkom je ook uitbreiding van ziekten.

Vindt onze items bij een van onze online aanbieders of een tuincentrum bij jou in de buurt:

B2B B2C

Beschrijving Rubus Lowberry® ‘Little Black Prince’®

Tasty Green, 100% biologisch gekweekt fruit. Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu.
‘Rubus Low. Little Black Prince’ is een zwarte dwergbraam. Het is een kleine braam en daarom is het ook mogelijk om de struik in een pot op het terras of balkon te laten groeien. De struik heeft donkergroene, ovale, gekartelde bladeren. De vruchten hebben een goed aroma, smaken zoet en fris. Bramen zijn eerst groen, daarna kleuren ze rood en op het laatst nemen ze die mooie donkere paars-zwarte kleur aan. Je kan de bramen een lange periode plukken, van juli tot oktober.

Compacte dwergbraam

Ideaal voor patio of balkon

Groeit makkelijk

Bramen hebben een goed aroma, smaken zoet en fris

Specificaties

SKU
RULIBLPR13BIO
GTIN
8719497267613
Family
Rubus
Species
lowberry
Cultivar
Little Black Prince
Nederlandse naam
Braam
Fustcode
813
Aantal per tray
6
Aantal lagen per CC Kar
5
Aantal trays per laag
10
Biologisch gekweekt?

Follow us on

Instagram

Chat met ons via WhatsAPP