Onze Klanten

Jaarrond de wereld samen groener maken

Wij zijn het commerciële team van Hoogeveen Plants, en bieden een breed en diep assortiment tuinplanten aan.
Dit verdeeld over 5 productgroepen: Up-climbers Klimplanten, Tasty Green biologisch fruit, Elegrass bamboe-grassen-varens, Hello Helleborus en Hello Agapanthus.
Samen met onze klanten willen wij deze productgroepen in de markt zetten en met elkaar de wereld groener maken.
Onze klanten kan je verdelen in verschillende segmenten. Tuincentra, Bouwmarkten, Supermarkten en E-tail.
Samen met onze groothandelspartners leveren wij dagelijks onze groene tuinplanten door geheel Europa heen.

Totaal leverancier

Binnen onze productgroepen willen wij totaal leverancier zijn voor al onze klantgroepen. De one-stop-shop als het gaat om klimplanten, fruitplanten, bamboe-grassen-varens, Helleborus of Agapanthus. Voor iedere productgroep hebben we een daarvoor gespecialiseerde hoofdlocatie met daaromheen sub locaties voor andere potmaten. Ook werken we nauw samen met een selecte groep contractkwekers die hun specialisme inzetten om het assortiment compleet te maken in de beste kwaliteit. Het aanbod digitaliseren we via de verschillende handelsplatformen of koppelen we direct.

Concepten

De accountmanagers van Hoogeveen Plants helpen graag bij het uitwerken van complete en goed uitgedachte concepten. Denk hierbij aan samengestelde tuincentrumtafels, MIX CC’s met verschillende productgroepen op één kar, productthema’s zoals wijndruiven of superfruit, winkeldisplays met een kinderthema kleinfruit. Dit bijvoorbeeld in combinatie met thema dagen of vakantie perioden. Het concept is direct verkoop klaar, de winkelmedewerker hoeft alleen nog de planten op de juiste plaats te zetten om het beste verkoopresultaat te realiseren.

Etail, de winkel die 24/7 open is

Het consumentengedrag verandert de laatste jaren in rap tempo.

Hoogeveen Plants faciliteert (r)etailers haar producten online nog beter te verkopen. Zo voorzien wij onze klanten van optimale consumentencontent en bieden we met Myperfectgarden.eu een inspiratieplatform waar consumenten geholpen worden in inspiratie en oriëntatie. Op deze wijze denken we graag met onze klanten mee hoe we de customer journey kunnen optimaliseren.

Heb je een vraag?
Neem dan contact op met ons verkoopteam.

Telefoon: +31 172 235796

E-mail:

tim@hoogeveenplants.nl

dennis@hoogeveenplants.nl

jari@hoogeveenplants.nl

    Follow us on

    Instagram

    Chat met ons via WhatsAPP