Lycium barbarum ‘Princess Tao’®

Tasty Green, 100% biologisch gekweekt fruit. Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu.
‘Lycium Barbarum Princess Tao’ is een gojibes en komt oorspronkelijk uit China. Het is een struikvormige plant die verse en gezonde vruchten geeft. De bessen zijn zeer geneeskrachtig en hebben een goede invloed op de gezondheid. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zou het regelmatig eten van de goji bes de jeugdigheid in het lichaam vasthouden. Het is dus niet voor niks een superfood plant. De bessen worden gebruikt voor het maken van sap, jam, gelei of kunnen worden ingedroogd als krenten. De smaak van goji krenten is wat frisser dan die van rozijnen en krenten. Zorg ervoor dat de kluit van ‘Lycium barbarum’ voor het planten goed vochtig is. Zet de struik eerst in een emmer lauwwarm water en vervolgens in de grond. De gojibes groeit goed in elke zanderige grond die goed water doorlatend is. Geef de struik een plekje in de volle zon of lichte schaduw. De plantafstand tussen de struiken moet ongeveer 1 tot 1,5 meter zijn. De winterhardheid van de gojibes is zeer hoog en is dus prima te houden in ons klimaat.

Vindt onze items bij een van onze online aanbieders of een tuincentrum bij jou in de buurt:

B2B B2C

Beschrijving Lycium barbarum ‘Princess Tao’®

Tasty Green, 100% biologisch gekweekt fruit. Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu.
‘Lycium Barbarum Princess Tao’ is een gojibes en komt oorspronkelijk uit China. Het is een struikvormige plant die verse en gezonde vruchten geeft. De bessen zijn zeer geneeskrachtig en hebben een goede invloed op de gezondheid. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zou het regelmatig eten van de goji bes de jeugdigheid in het lichaam vasthouden. Het is dus niet voor niks een superfood plant. De bessen worden gebruikt voor het maken van sap, jam, gelei of kunnen worden ingedroogd als krenten. De smaak van goji krenten is wat frisser dan die van rozijnen en krenten.

Verse en gezonde vruchten.

Rijk aan vitamines

Rijk aan mineralen en antioxidanten

Specificaties

SKU
LYBAPRTA13BIO
GTIN
8719474816490
Family
Lycium
Species
barbarum
Cultivar
Princess Tao
Nederlandse naam
Gojibes
Biologisch gekweekt?

Follow us on

Instagram

Chat met ons via WhatsAPP