Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’

‘Pyrus Communis Gieser Wildeman’ is een stoofpeer. De perenboom bloeit in juli en zal rijpe vruchten hebben half oktober. De vrucht is klein en bruingeel van kleur met veel roest. Het is een iets zoete stoofpeer met korrelig vruchtvlees. Door de stoofpeer te koken wordt het vruchtvlees donkerbruin-rood. Naast de vruchten heeft de perenboom ook andere sierwaardes. De boom heeft een bloesem in het voorjaar, de bladeren zijn frisgroen en krijgen in de herfst gele tot oranjerode herfstkleuren. Insecten en vlinders zijn dol op de bloemen en de peren. Het voordeel is dat wespen ook alles bij deze boom kunnen vinden en dus minder snel op je terras komen. De perenboom doet het op zijn best op een zonnige/halfschaduw plek in de tuin. Het snoeien van de perenboom kan het beste in de winter gebeuren. Zorg voor een open boom met een aantal hoofdtakken, vanwaaruit de zijtakken komen.

Vindt onze items bij een van onze online aanbieders of een tuincentrum bij jou in de buurt:

B2B B2C

Beschrijving Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’

Tasty Green, 100% biologisch gekweekt fruit. Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu.
‘Pyrus Communis Gieser Wildeman’ is een stoofpeer. De perenboom bloeit in juli en zal rijpe vruchten hebben half oktober. De vrucht is klein en bruingeel van kleur met veel roest. Het is een iets zoete stoofpeer met korrelig vruchtvlees. Door de stoofpeer te koken wordt het vruchtvlees donkerbruin-rood. Naast de vruchten heeft de perenboom ook andere sierwaardes. De boom heeft een bloesem in het voorjaar, de bladeren zijn frisgroen en krijgen in de herfst gele tot oranjerode herfstkleuren.

Perenboom

Bekenste leverancier voor stoofpeer

Mooie witte bloesem

Geel bruine vruchten met zacht vruchtvlees

Specificaties

SKU
PYCOGIWI23BIO
GTIN
8720143934070
Family
Pyrus
Species
communis
Cultivar
Giser Wildeman
Nederlandse naam
Perenboom
Fustcode
800
Aantal per tray
1
Aantal lagen per CC Kar
2
Aantal trays per laag
21
Biologisch gekweekt?

Follow us on

Instagram

Chat met ons via WhatsAPP