Hedera algeriensis ‘Gloire de Maren’

De Hedera (klimop). Wie kent hem niet. Al sinds jaar en dag een van de meeste aangeplante klimplanten. De reden hiervoor is dat deze klimplanten zeer gemakkelijk is in onderhoud en mooi groen blijven in de winter. Uitstekend geschikt dus voor het camoufleren van een lelijke muur of schuur, maar ook als (winter)groene afscheiding tussen jou en je buren. De meest gebruikte soorten zijn de Helix en de Hibernica, waarvan de Hibernica de snelst groeiende is. Er zijn echter nog veel meer soorten in allerlei verschillende bladkleuren en –vormen. Wij hebben bijvoorbeeld ook nog de Goldheart (geel/bont), Gloire de Marengo (Algerijnse klimop) en de Dentata Variegata (grote bonte bladeren).

Vindt onze items bij een van onze online aanbieders of een tuincentrum bij jou in de buurt:

B2B B2C

Beschrijving Hedera algeriensis ‘Gloire de Maren’

De Hedera (klimop). Wie kent hem niet. Al sinds jaar en dag een van de meeste aangeplante klimplanten. De reden hiervoor is dat deze klimplanten zeer gemakkelijk is in onderhoud en mooi groen blijven in de winter.

Meeste bekende grootbladige bonte klimop

Toepasbaar als een haag en bodembedekker

Gemakkelijk in onderhoud. Minimaal twee keer per jaar de overbodige takken weg knippen. De klimop kan het gehele jaar gesnoeid worden.

Voor een vol resultaat raden wij 3 planten per strekkende meter aan

Specificaties

SKU
HEALGLDE15
GTIN
8712044838816
Family
Hedera
Species
algeriensis
Cultivar
Gloire de Maren
Nederlandse naam
Bonte Klimop
Fustcode
811
Aantal per tray
10
Aantal trays per laag
5
Biologisch gekweekt?

Follow us on

Instagram

Chat met ons via WhatsAPP